100 jaar bouwen in vertrouwen

100 jaar bouwen in vertrouwen

Vakmanschap en ervaring van Bouwbedrijf Van Oijen in Boxmeer

Bouwen op een eeuw ervaring. Weinig bouwbedrijven zeggen ons dat na in de regio Nijmegen, Venlo, Eindhoven. Bouwbedrijf Van Oijen vierde op 3 juni 2016 haar 100-jarig bestaan. We startten de festiviteiten met de opening van ons nieuwe kantoorpand met timmerfabriek en opslagplaats.


Wij zijn actief in alle segmenten van de bouw in de regio Eindhoven, Nijmegen en Venlo. Denk aan de verbouw van een particuliere woning, onderhoudswerkzaamheden voor een woningstichting of de ontwikkeling van woningen in samenwerking met een gemeente. En we renoveren oude panden. Kwaliteit leveren in al deze disciplines vraagt om vakmanschap. Dat heeft Bouwbedrijf van Oijen uiteraard in huis.

Timmerwerk in eigen beheer

In onze nieuwe werkplaats, met modern machinepark en een goed geoutilleerde spuiterij, produceren we uiteenlopend timmerwerk.  Kozijnen en deuren per stuk of in serie, prefab dakkapellen, houtskeletten voor aan- en uitbouwen, en natuurlijk timmerwerk op maat. We realiseren hoge kwaliteit houtproducten geheel naar uw wensen. 


Bouwbedrijf Van Oijen is dealer van UNILUX insectenwering. Laat bij uw draaikiepramen inklemhorren meeleveren. Die monteert en demonteert u gemakkelijk van binnenuit. Ze zijn ook geschikt voor draai- of hefschuifdeuren.

Neem contact met ons op

Nieuwbouw voor particulieren en bedrijven

Wij realiseren niet alleen nieuwbouw voor particulieren. Bouwbedrijf Van Oijen werkt ook voor overheden en woningcorporaties. Inwoners van Boxmeer kennen de Steenstraat, ook wel het historisch lint. Op het voorheen kale terrein aan de zuidzijde hebben we 46 nieuwe woningen opgeleverd.


Op industrieterrein De Heikant in Boxmeer neemt Marel Stork Poultry Processing een prominente plek in. Wij tekenden voor het nieuwe bedrijfspand van de internationaal opererende machinebouwer. Andere voorbeelden van het vakmanschap van Bouwbedrijf van Oijen zijn de vestiging van Taxicentrale Gennip en de reeks seniorenwoningen in de gemeente Berghem bij Oss.

Bekijk hier meer projecten

Bedrijfspand Bouwbedrijf van Oijen
Energieneutraal

Sinds vandaag is ons bedrijfspand: kantoor met machinale timmerwerkplaats en opslag energieneutraal, hiermede lopen wij vooruit op de regelgeving die er eerder aan komt dan we denken. Bij de nieuwbouw van ons pand hebben wij al aan de volgende maatregelen gedacht:


We hebben ons gehele pand duurzaam en onderhoudsarm gebouwd:

 • De gevel- en dakisolatie hebben we voor zowel de bedrijfshallen als het kantoor ruim boven de geldende normen uitgevoerd.
 • Ook zijn alle ramen voorzien van triple beglazing.
 • De overheaddeuren zijn uitgevoerd met een zogenaamd thermo frame wat er voor zorgt dat de koudebrug tussen de geisoleerde deur en de staalconstructie onderbroken is.
 • De lichtkappen zijn uitgevoerd in 8 wandige dubbele beplating met hoge isolatiewaarde. 
 • We hebben bij alle details stil gestaan tot aan het dakluik toe.
  Het gehele kantoor is luchtdicht gebouwd.
 • Daarbij hebben we een warmtepomp met gesloten bronnen toegepast voor de verwarming en koeling van ons pand, dit gebeurd d.m.v. vloerverwarming en vloerkoeling. De slangen zijn uitgelegd in het gehele kantoor en de timmerwerkplaats.
 • De luchtbehandeling van ons kantoor wordt geregeld door 2 warmteterugwinning ventilatie-units.
 • De verlichting is geheel uitgevoerd in led-verlichting en daarbij hebben we een domotica sturing voor o.a. de zonwering en verlichting.
 • Nu we ons elektraverbruik goed inzichtelijk hebben over de laatste 3 jaren hebben wij er voor gekozen om 120 st. zonnepanelen op het dak van onze timmerfabriek te leggen waarmee we uiteindelijk ons gehele bedrijfspand engergieneutraal hebben.

Mocht u zelf ook een vraagstuk m.b.t. energieneutraal bouwen hebben kunt u natuurlijk ook bij ons terecht!

Neem contact met ons op

Vacatures

Allround Timmerman

Wij zijn op zoek naar een allround timmerman uit de regio Boxmeer.

Functie-eisen:

 • Je bent bereid alle voorkomende timmerwerkzaamheden aan te pakken;
 • Meerdere jaren ervaring in ruwbouw en afbouw;
 • Goede communicatievaardigheden;
 • Geen acht tot vijf mentaliteit.

Heeft u interesse? Stuur uw sollicitatiebrief met cv naar algemeen@oijen-bouw.nl. Wilt u meer informatie? Bel 0485-571432.


Calculator / Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een ervaren calculator/werkvoorbereider uit de regio Boxmeer.


Functie-eisen:

 • Goed bouwkundig inzicht;
 • Meerdere jaren ervaring;
 • Goede communicatievaardigheden;
 • Geen acht tot vijf mentaliteit.

Heeft u interesse? Stuur uw sollicitatiebrief met cv naar algemeen@oijen-bouw.nl. Wilt u meer informatie? Bel 0485-571432.