100 jaar bouwen in vertrouwen

100 jaar bouwen in vertrouwen

Een bouwbedrijf met uitgebreide dienstverlening

Bouwbedrijf Van Oijen in Boxmeer is een allround bouwbedrijf. Dat wil zeggen dat we meer bieden dan nieuwbouw en verbouw in ons dienstenpakket. We renoveren panden en restaureren monumentale gebouwen. Naast prefab dakkapellen en houtskeletten maken we in onze timmerfabriek kozijnen en timmerwerk op maat. Laat ook uw klein en groot onderhoud aan ons over.

Nieuwbouw en verbouw

Een villa of woonboerderij, rijtjes woningen, een kantoorpand, schoolgebouw of een garage. Bouwbedrijf Van Oijen is thuis in alle typen woning- en utiliteitsbouw. We werken conform de wensen van onze opdrachtgevers. Ook bij winkelpanden, stallen en kelderbouw. Heeft u bouwplannen?

Vraag een offerte aan

Renovatie en restauratie

Renovatie of restauratie. Er is wel degelijk een verschil. In beide gevallen brengen we een bouwwerk terug in nieuwstaat. Denk aan een badkamer of een oud pand. Renovatie geeft ruimte voor modernisering met nieuwe materialen. Bij restauratie echter, maken we gebruik van authentieke materialen en traditionele constructies. Zo tasten we het karakter van het gebouw niet aan. Bij monumentale bouwwerken is dit een vanzelfsprekende vereiste.

Vraag informatie aan

Timmerwerken

In de eigen timmerfabriek produceert Bouwbedrijf Van Oijen houtskeletten en prefab dakkapellen en kozijnen. Zowel in serie als per stuk. Tevens leveren we kozijnen en deuren met traditionele houtzwaartes en profileringen. In onze spuiterij krijgt elk product de gewenste kleur. We kunnen de gevelelementen volgens het KOMO-SKH-keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen leveren, al dan niet met beglazing en beslag. Indien gewenst plaatsen we onze houtproducten.

Vraag een offerte aan

Klein en groot onderhoud

Bouwbedrijf Van Oijen is uw deskundige partner voor klein of groot onderhoud. Momenteel werken we voor verschillende bedrijven en instellingen:

  • Destion, woningcorporatie voor Noord-Limburg, voor onderhoud van ongeveer 2500 woningen in de gemeenten Gennep, Bergen en Mook & Middelaar 
  • Stork Prints bv in Boxmeer 
  • Bolsius Kaarsenfabriek in Boxmeer 
  • Marel Stork Poultry Processing in Boxmeer 
  • Marel Townsend Further Processing in Boxmeer
  • Meilink in Boxmeer

Laat u uw onderhoudsproject ook liever aan een deskundig bouwbedrijf over?
Bespreek uw project met ons

Energiebesparende, duurzame maatregelen en woningaanpassingen

Heeft u een beroep gedaan op de Wmo voor bijvoorbeeld een traplift, bredere deuren in huis of lichtschakelaars op zithoogte? Bouwbedrijf Van Oijen voert de woonaanpassingen voor u uit. Wilt u hier meer

informatie over?

Neem contact met ons op